Bergen op Zoom

Het Bravis ziekenhuis heeft twee hoofdlocaties: in Bergen op Zoom en Roosendaal. Met 385 bedden behoort de locatie Bergen op Zoom van het Bravis ziekenhuis tot de middelgrote ziekenhuislocaties in Nederland.

Met ruim 135 medisch specialisten en circa 1.600 medewerkers en vrijwilligers verlenen we zorg aan de inwoners van West-Brabant en de Zeeuwse gemeenten Tholen, St. Philipsland en Reimerswaal. Per jaar bezoeken meer dan 160.000 mensen de polikliniek. In de kliniek worden ruim 22.000 patiënten opgenomen, waarvan 10.000 in dagbehandeling. Bovenregionaal verzorgt Bravis ziekenhuis de specialistische functies psychiatrie (+ PAAZ), revalidatie-, dagbehandeling en geriatrie (+ GAAZ)

Praktische informatie.jpg

Praktische informatie

  • De revalidatieartsen en de paramedische diensten zijn gevestigd op de tweede verdieping.
  • Voor een afspraak bij de revalidatieartsen heeft u altijd een verwijzing van de huisarts nodig en belt u 088 70 67 310
  • Voor afspraken en wijzigingen van uw therapie behandelingen belt u 088 70 67 310
  • Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur - 17.00 uur
Bravis ziekenhuis boz.jpg

Parkeren

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis. Klik hier voor de routebeschrijving naar Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom. 

Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom - ingang.jpg

Contactgegevens Revalidatie Bergen op Zoom

Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom
T 088 - 70 67 310

Routebeschrijving

Bravis nieuws locatie Bergen op Zoom