Maak kennis met ons team

terug

Als medisch specialistisch revalidatieteam werken we intensief samen om samen met u uw doel te bereiken. Wij maken samen met u een concreet revalidatieplan dat aansluit bij uw situatie en doelstellingen.

Coördinator hartrevalidatie

De coördinator hartrevalidatie is onderdeel van het team hartrevalidatie. De coördinator hartrevalidatie is een verpleegkundige met vele jaren ervaring in de cardiologische zorg. Zij is uw contactpersoon tijdens de revalidatie en heeft een sturende rol ten aanzien van de indicatiestelling.
Indien nodig kan zij andere disciplines inschakelen. De indicatiestelling begint met een intakegesprek. In dit gesprek wordt uw persoonlijke situatie besproken en er wordt samen met u gekeken naar uw doelen, wensen en mogelijkheden. Uw partner, of iemand anders uit uw directe omgeving, is van harte welkom tijdens dit gesprek.

 • Revalidatie medewerkers (6 van 8).jpg

  Trijnie van Oosterhout

  Coördinator hartrevalidatie

  BIG-nummer 39040056230
 • Revalidatie medewerkers (10 van 8).jpg

  Yvonne Buermans

  Coördinator hartrevalidatie

  BIG-nummer 79003694530

Fysiotherapeut

Op de afdeling revalidatie is fysiotherapie een van de disciplines die u tijdens uw behandeltraject kunt treffen.

De fysiotherapeut zal in een eerste gesprek met u samen de klachten en de beperkingen die u hierdoor in het dagelijks leven ondervindt in kaart brengen. Hierna zal een onderzoek plaatsvinden en wordt er een behandelplan opgesteld.

Uw hulpvraag zal hierin het hoofddoel worden. Middels behandeling en adviezen werkt u, onder begeleiding van de fysiotherapeut, toe naar dit doel. Omdat deze doelen individueel zijn, is er geen standaard behandelprotocol.

 • Revalidatie medewerkers (8 van 8).jpg

  Annabel de Backer

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 29918818404
 • Bo van Loon.jpg

  Bo Melkert

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 69912380104
 • Revalidatie medewerkers (3 van 4).jpg

  Gerbert van den Bigglaar

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 99917163604
 • Inge Oors, fysiotherapeut.jpg

  Inge Oors

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 29914547504
 • Jack Lauwen.jpg

  Jacques Lauwen

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 79034303504
 • revalidatie (3 van 6).jpg

  Kalijn Nikkels

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 19923807204
 • Mieke Verschuren.jpg

  Mieke Verschuren

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 99035320604
 • Ronald van Rijsewijk.jpg

  Ronald van Rijsewijk

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 09909462304
 • revalidatie (2 van 6).jpg

  Suzanne Gelsing

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 89914439404
 • Suzanne Kerstens fysiotherapeut.jpg

  Suzanne Kerstens

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 09914416804
 • Vivian Dortland.jpg

  Vivian Dortland

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 19931558404
 • Wouter van de Graaf.jpg

  Wouter van de Graaf

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 19912973804

Ergotherapeut

Ergotherapie is erop gericht om problemen bij de dagelijkse handelingen van een patiënt op te lossen of te verlichten. De ergotherapeut brengt tijdens een eerste kennismakingsgesprek in kaart wat de oorzaak is van het probleem en bekijkt daarna wat er nodig is om het dagelijks handelen te verbeteren. Samen met de patiënt wordt een behandelplan opgesteld. 

Tijdens de revalidatie zal de ergotherapeut u begeleiden door middel van oefentherapie, voorlichting en instructie om uw zelfstandig functioneren positief te beïnvloeden.

 • Meike Wielemaker.jpg

  Mijke Wielemaker

  Ergotherapeut

Diëtist

We staan er niet altijd bij stil, maar eten is, naast lekker en gezellig, belangrijk voor onze gezondheid. Het kan van belang zijn dat uw eet- en leefpatroon aangepast moet worden ter bevordering van uw lichamelijke gezondheid. Daarnaast is bij veel aandoeningen een aangepaste voeding onderdeel van de behandeling of zelfs de enige behandeling. De behandeling door de diëtist bestaat uit een praktisch advies en begeleiding op maat.

 • Inge de Kok.jpg

  Inge de Kok

  Dietist

Medisch maatschappelijk werker

De medisch maatschappelijk werker verleent psychosociale begeleiding aan jongvolwassenen, volwassenen, kinderen, ouders en hun systeem ten gevolge van ziekte en/ of beperking. Dit gebeurt meestal op individuele basis, soms in groepsverband.

Het streven van de begeleiding is om zo volwaardig mogelijk in de sociale omgeving te functioneren en sociaal te re-integreren. De medisch maatschappelijk werker kijkt mee wat u wenst ten aanzien van uw lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden. Samen met u wordt een plan gemaakt om de kwaliteit van uw leven en welbevinden te optimaliseren.

 • Jasmijn Gunter.jpg

  Jasmijn Gunter

  Medisch Maatschappelijk werker