Maak kennis met ons team

terug

Als medisch specialistisch revalidatieteam werken we intensief samen om samen met u uw doel te bereiken. Wij maken samen met u een concreet revalidatieplan dat aansluit bij uw situatie en doelstellingen.

Fysiotherapeut

Op de afdeling revalidatie is fysiotherapie een van de disciplines die u tijdens uw behandeltraject kunt treffen.

De fysiotherapeut zal in een eerste gesprek met u samen de klachten en de beperkingen die u hierdoor in het dagelijks leven ondervindt in kaart brengen. Hierna zal een onderzoek plaatsvinden en wordt er een behandelplan opgesteld.

Uw hulpvraag zal hierin het hoofddoel worden. Middels behandeling en adviezen werkt u, onder begeleiding van de fysiotherapeut, toe naar dit doel. Omdat deze doelen individueel zijn, is er geen standaard behandelprotocol.

 • Revalidatie medewerkers (8 van 8).jpg

  Annabel de Backer

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 29918818404
 • Bo van Loon.jpg

  Bo Melkert

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 69912380104
 • Revalidatie medewerkers (3 van 4).jpg

  Gerbert van den Bigglaar

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 99917163604
 • Inge Oors, fysiotherapeut.jpg

  Inge Oors

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 29914547504
 • Jack Lauwen.jpg

  Jacques Lauwen

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 79034303504
 • revalidatie (3 van 6).jpg

  Kalijn Nikkels

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 19923807204
 • Mieke Verschuren.jpg

  Mieke Verschuren

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 99035320604
 • Romy Visser.jpg

  Romy Vissers

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 19927741504
 • Ronald van Rijsewijk.jpg

  Ronald van Rijsewijk

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 09909462304
 • Wouter van de Graaf.jpg

  Wouter van de Graaf

  Fysiotherapeut

  BIG-nummer 19912973804

Ergotherapeut

Ergotherapie is erop gericht om problemen bij de dagelijkse handelingen van een patiënt op te lossen of te verlichten. De ergotherapeut brengt tijdens een eerste kennismakingsgesprek in kaart wat de oorzaak is van het probleem en bekijkt daarna wat er nodig is om het dagelijks handelen te verbeteren. Samen met de patiënt wordt een behandelplan opgesteld. 

Tijdens de revalidatie zal de ergotherapeut u begeleiden door middel van oefentherapie, voorlichting en instructie om uw zelfstandig functioneren positief te beïnvloeden.

 • Martje Huijben.jpg

  Martje Huijben

  Ergotherapeut

 • Marene geluk.jpg

  Marene Geluk

  Ergotherapeut

Diëtist

We staan er niet altijd bij stil, maar eten is, naast lekker en gezellig, belangrijk voor onze gezondheid. Het kan van belang zijn dat uw eet- en leefpatroon aangepast moet worden ter bevordering van uw lichamelijke gezondheid. Daarnaast is bij veel aandoeningen een aangepaste voeding onderdeel van de behandeling of zelfs de enige behandeling. De behandeling door de diëtist bestaat uit een praktisch advies en begeleiding op maat.

 • Yenthe van Oijen.jpg

  Yenthe van Oijen

  Dietist

Logopedist

De logopedist onderzoekt en behandelt problemen op het gebied van spraak, ademhaling, stem en slikken, en bekijkt samen met u wat de gevolgen van deze problemen zijn op uw dagelijks leven. Samen met u beslist de logopedist of behandeling wenselijk is. Indien nodig wordt er een behandelplan opgesteld om de communicatie en/of het slikken te verbeteren. 

 • Anous Vonk.jpg

  Anoes Vonk

  Logopedist

 • Gerina Hitzert logopedist .jpg

  Gerina Hitzert

  Logopedist

Longrevalidatie verpleegkundige

De longverpleegkundige is onderdeel van het team longrevalidatie. Tijdens uw revalidatie traject komt u bij haar voor het intakegesprek. In dit gesprek bespreekt zij met u welke beperkingen u door uw longaandoening in het dagelijks leven tegenkomt. Zij is aanspreekpunt voor uw vragen tijdens de periode dat u het longrevalidatieprogramma volgt. U kunt bij haar terecht voor vragen over uw aandoening, inhalatie medicatie en indien dit gewenst is kan zij andere disciplines inschakelen. 

Na het revalidatieprogramma kan de begeleiding in overleg met u voortgezet worden tijdens het spreekuur van de longverpleegkundige op de polikliniek Longgeneeskunde.

 • Caroline Derksen.jpg

  Caroline Franken

  Long revalidatie verpleegkundige

  BIG-nummer 99045224130